AKTUELNO

Ovako je ona reagovala!

Marijana Zonjić razgovarala je sa Drvetom mudrosti i poverila se sa kojim zadrugarima je u lošim odnosima, ali i koji cimeri joj prijaju za druženje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odvojila sam se od nekih zadrugara kao što su Adam, Aleksandra, David, Luna, Mina. Videla sam šta pričaju o meni, a sve je započela Luna. Ni sa Savom ne komuniciram. Baš ne znam zašto me Luna ne voli, možda zbog Adama. A možda i zato što sam se družila sa Stanijom. Luna je nebitna u ovoj Zadruzi 2 - pričala je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moji prijatelji su Nikola Bokun, Nataša, Lazar, Mića, Rebeka i Miki. Meni ne treba više, čak mi je i to previše - izjavila je Marijana.

Zatim je Marijana priznala da li postoji zadrugar koji joj se dopada.

Za sada ne postoji ni jedna nova simpatija. Joca je prespavao kaod mene samo zato što sam videla Miljanu i Adama kako se češkaju - priznala je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marijana je zatražila od Drveta mudrosti da se čuje sa roditeljima i upita ih za njihovo mišljenje u vezi Adama, a da bi dobila poziv moraće da odradi jedan zadatak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tvoj tajni zadatak biće da danas ceo dan ne smeš da se odvajaš od Adama i niko ne sme znati da je to tvoj tajni zadatak - reklo je Drvo mudrosti.
Joj... Potrudiću se - rekla je Marijana.

S obzirom na to da je Mina priznala da ponovo gaji simpatije prema Adamu ne smemo ni da zamislimo kako će joj izgledati Marijanin zadatak i kako će reagovati. Zato ostanite uz "Zadrugu" i portal Pink.rs jer će ovo sigurno biti uzbudljiv dan.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Marijana Zonjić

#Zadruga 2

'