AKTUELNO

Đoganijeva se razočarala u Santanu, on smatra da nije ništa loše rekao.

Pre nekoliko dana došlo je do velike svađe između Bore Santane i Lune Đogani koju je povredilo što je muzičar izjavio kako su ona i Marko Miljković imali ljubavnu romansu nakon izlaska iz prve sezone rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Marko je tada to negirao, kao i Luna, a ova tema bila je na dnevnom redu tokom porodičnog sastanka danas. Bora je izjavio kako ništa loše nije mislio i da nije želeo da uvredi Lunu sa kojom se ponovo posvađao.

Foto: RTV Pink

Ja nisam želeo da je uvredim. Mislim da to ništa nije loše što sam rekao. Mislim da je mnogo gore što si ti veličala svoju vezu sa Slobom - govorio je Bora Luni.

Foto: RTV Pink

Prestani da pričaš laži po kući, ja te nikada ne bih napala bez razloga. Uvredio si me! Imam pravo da pričam o svojoj vezi. Nećeš ti da mi braniš! Ko si ti? Ne mogu više da te slušam kako se praviš da si fin. Lupaš neke gluposti. Kada sam ti trebala za reklamu, šlihtao si mi se u g*zicu! Sram da te bude! Bilo ko drugi da je to rekao, bolelo bi me uvo, ali ti si moj brat bio - pričala je Luna.

Foto: RTV Pink

Za kraj svog izlaganja Bora je rekao kako mu je drago što su u vezi Marija Marinković, na koju je on ranije bacio oko, i Marko Miljković. Santana je dodao i da mu je drago što su Suzana Perović i Zorica Marković dobile svoju radio emisiju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

'