AKTUELNO

Ona nema dlake na jeziku.

U današnjoj emisiji "Radio Amnezija" gostovala je i učesnica na koju niko nije ostao imun u Beloj kući, Zerina Hećo.

Ona je poznata po svom britkom jeziku, a ovoga puta je bez pardona ispričala šta joj sve smeta kod njenog dečka, Baneta Čolaka, iako je upravo on jedan od voditelja u "Amneziji."

Ne prijaju mi neke stvari, imam pritisak sa njegove strane. Ne mogu da se ponašam onako kako se ponašam inače. Ja rijaliti doživljavam na specifičan način. Ne volim foliranje, laži, nepravdu - rekla je Zerina.

Foto: Rijaliti Zadruga

Bora Santana je želeo da čuje kako zadrugarka reaguje na navode njene cimerke, Marija Kulić, da ona flertuje sa drugim muškarcima u Beloj kući.

Marija tvrdi da ti ne voliš Baneta i koketiraš sa drugim zadrugarima - pitao je Santana.
Ta priča generalno je počela od Mikija, on je prvi pomenuo. Se*s u kolima se nije dogodio. Ta priča da sam ja sa njim zbog marketinga, pustiću da se to nastavi. Ja sam ušla kao Banetova devojka, nemam kompleks od toga niti imam problem sa tim. Jako je teško opstati u paru u rijalitiju. Uvek razmišljaš za dvoje, vučete jedno drugo, kad jedno pada, pada i drugo. On sam sebi ne priznaje, ali to je tako. Poziv njegove majke je uticao na mene. Ne može da vam bude svejedno kad njegova majka to izjavi, a planirate porodicu sa tom osobom. Zatim moja majka, koja nije njega pozdravila - rekla je Hećova, a zatim dodala:

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ĐOGANIJEVA ZANEMELA: Stanija JAVNO PONIZILA Subotićku, pa iznela ŠOKANTNE INFORMACIJE iz Lunine PROŠLOSTI! (VIDEO)

Branislav mene obožava i trudi se da mi pokloni svu pažnju ovog sveta. On to radi na pogrešan način, nije svestan da me guši i ja tu tonem, teško mi je da ja ne budem ja.

Ona se nije ustručavala da prokomentariše svoje cimere, te je oplela po Staniji Dobrojević, ali i Aleksandri Subotić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Većina ukućana me se plaši i ma strah da mi kažu šta misle o meni. Ovde ljudi konstantno traže kolovođu, zar ne možete da budete svoji. Ja nikog ne mrzim, niti volim, osim Banta naravno. Stanija je neko kome mora da se objasni šta je rijaliti. Ona je ostala na "Farmi" a rijaliti je od tada mnogo uznapredovao. Te fejk priče su totalno providne, nekad su bile čudo. Aleksandra isto ustaje i kaže ja sam zvezda, koja si ti zvezda? Zvezda je Zdravko Čolić. Možeš da kažeš da si rijaliti igrač koji je aktuelan sad i možda nikad više. Nadam se da to publika prepoznaje. Ja sam Zerina Hećo, majka četvorogodišnje ćerke, diplomirani novinar i rijaliti igrač. Stanija neće moći da poživi od stare slave - rekla je Zerina.

Kompletno gostovanje ove zadrugarke u emisiji "Radio Amnezija" pogledjate u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

#Zerina Hećo

'