AKTUELNO

Sada on drzi konce u rukama.

Dok je većina zadrugara bila maksimalno posvećena traženju karte spasa koja je negde sakrivena na velelepnom imanju rijalitija "Zadruge 2" Zerina Hećo i Bane Čolak su imali manju raspravu.

Naime, Bane je prekoreo svoju devojku što je previše u društvu muškaraca, a čini se da mu najviše smeta to što Zerina često komunicira sa Vladimirom Tomovićem, pa joj je poručio da ukoliko mu se obrati, njih dvoje će raskinuti.

Foto: TvPink Printscreen

Tomović je prolazio pored Baneta i Zerine dok su pričali, ona ga je pratila pogledom, a to je Užičaninu zasmetalo.

Pratim poglede, malo tamo, malo ovamo. Koji je to razgovr jutros. Top si, bravo! Moram sa ljudima da se svađam zbog tebe i njima da zabranim da pričaju sa tobom. Ja kažem, reci ako misliš da za nešto nisam u pravu, nemoj da ćutiš. Ja uradim nešto, ona ćuti i sutra mi za istu stvar kaže nisi u pravu. Još samo jednom mu se obrati i završili smo. Ostaviću te majke mi moje svaki put ako progovoriš sa njima. Možeš samo da i ne - rekao je Bane Zerini.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NISU NI SVESNI ŠTA IM SE SPREMA! Večeras će neko od njih ZAUVEK NAPUSTITI ZADRUGU! (FOTO)

Iako je Zerina pokušala da smekša Banetovo srce, on je bio izričit u onome što je rekao. Kako će se dovijati njegov odnos tokom narednih dana, ostaje da saznamo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'