AKTUELNO

Želele samo da se šale, a onda je došlo do svađe između Miljane i Dorotee.

Zorica Marković, Ramona Beganović i Dorotea Jovanović uputile su se u Rajski vrt gde su tražile hranu koju je sakrio Savo Perović. Kada su shvatili da hrana nije u vrtu, ove ukućanke su otišle na farmu.

Foto: RTV Pink

Tamo su njih tri našle kutiju u kojoj je bila hrana Sava Perovića, koju su izele i odnele Savu. Sve vreme su govorile svom cimeru kako nisu nameravali da mu ukradu hranu, već da su samo želele da se šale sa njim.

Foto: RTV Pink

Znaš gde to može da bude, u garderobi vašoj ima hrane, u džakovima. Ne mogu da verujem da drže krompir iznad glave, jeb*o te život! - pričala je Zorica.
Evo ga džak! - povikala je Ramona, a Dorotea dodala: Vidi ovo, puno hrane ima!

Foto: RTV Pink

Daj celu kutiju! Nosimo kod mene u sobu. Ja ću da kažem da sam ja uzela i da ću sve da vratim. Ovo je zaj*bancija, nećemo mi ništa da uzmemo! - nastavila je pevačica.

Kada su se uputili ka sobi, Zorica, Dorotea i Ramona su naišle na Savu kom su rekli da su mu našle hranu i uručile mu kutiju, na šta je pevač rekao da nema puno hrane u kutiji koju su pronašli.

Foto: RTV Pink

Da li ste vi blesave? Ništa niste imale da uzmete. Imali ste jaja i musli - pričao je Perović.

Foto: RTV Pink

Kada je ušla u dnevnu sobu došlo je do manjih varnica između Zorice Marković i MC Damira jer se nisu najbolje razumeli oko plazme koju je Zorica spominjala sa Doroteom. Posle samo nekoliko minuta došlo je do svađe između Miljane Kulić i Dorotee Jovanović zbog svega što se desilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok su se Miljana i Dorotea svađale, Zorica je pričala sa Savom o namerama koje su imale ona i zadrugarke sa njegovom hranom. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dorotea Jovanović

#Ramona Beganović

#Savo Perović

#Zorica Marković

'