AKTUELNO

Uspešno završena igra.

U Beloj kući je tokom današnjeg poslepodneva bila organizovana "Olimpijada u pričanju viceva". Pobednik je bio onaj koga je inspiracija najviše poslužila da zasmeje zadrugare i koji je najduže ostao u igri pričajući viceve.

Foto: TvPink Printscreen

U uži krug su dospeli Zorica Marković, Lepi Mića i Mika Vasić, koji su bili večeras neprsušni izvor smeha. Nakon što je Mića ispričao vic, red je došao na Zoricu, koja je i završila ovo takmičenje.

Ušao Crnogorac u voz i u kupeu sede samo crnci, i on kaže: "A, vidi, je l' ovde nešto gorelo?" - ispričala je Zorica vic.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Mika nije imao inspiraciju da ispriča još jedan vic, a Lepi Mića je prepustio pobedu svojoj cimerki i koleginici, Markovićeva je pobedila. Miki Đuričić, ali i ostali zadrugari su joj čestitali na pobedi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRISETIO SE LJUBAVNOG TROUGLA! Toma PRIČAO VIC O Luni, Kiji i Slobi, a ovo se Kockarevoj sigurno NEĆE DOPASTI! (VIDEO)

Šta Zoricu očekuje kao nagrada u ovoj igri, ostaje da saznamo. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zorica Marković

'