AKTUELNO

Zadrugari su rešili da joj uzvrate za sve provokacije.

Nakon što su obavili svoje prve aktivnosti zadrugari su već počeli sa prvim jutarnjim raspravama. Naime, Nemanja Tošić i Vladimir Tomović su se okomili na Snežanu Ilić koja ih iritira svojim ponašanjem.

Nemanja ju je optužio da je primala mito dok je bila na svojoj funkciji, a tu informaciju je iskoristio i Crnogorac kao odličnu priliku da nervira sudiju u penziji.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanji ste rekli u poverenju da ste u kreditima do guše. Izvadila je kredit za porodičnu grobnicu gde će da je ukopaju - provocirao je Vlada.
Tebe ću da tužim, pa ćeš morati da odgovaraš za to što kažeš da primam mito - pretila je Snežana.
Ja verujem u pravosuđe, ali vi mi tako ne delujete - dodao je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mnogo cenim Crnogorce, ali iz tebe ide samo ono najgore. Moja stvar je koga i šta ja imam - odbrusila mu je Ilićeva.
Zato što ti mene stalno pitaš zašto ja nisam oženjen i zašto nemam decu... Koliko ste platili diplomu? - provocirao je Vlada.
Ja sam studirala na beogradskom Pravnom fakultetu i diplomirala 1978. godine - branila se Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je dobila diplomu u Kragujevcu kada su ih delili šakom i kapom. Na Golom otoku je učila zanat - nastavljao je da provocira Vlada.

Zadrugarima je bilo interesantno da prave šalu sa Snežanom, dok im je ona odgovarala na pomalo grub način, zbog čega je njima bilo još interesantnije da nastave sa šalom.

Pročitajte još: Raspitivao se o njoj u karantinu?! Mina otkrila Olji O ČEMU JE PRIČALA SA TOMOM, PA JOJ UPUTILA SAVETE! (VIDEO)

Kako je sve proteklo pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'