AKTUELNO

Stanija se samo osmehnula na njene reči.

Gledanje snimaka u ''Zadruzi 2'' uveliko traje, a već je nekoliko zadrugara ušlo u konstruktivne rasprave. Dok su neki vodili debate o krađi hrane, neki su bili razočarani amnezijom koju pojedini zadrugari imaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tema koja je započeta video-snimkom proistekla je iz komunikacije Vladimira Tomovića sa Lunom Đogani. Blogerka je bila razlog Vladimirove rasprave sa Stanijom Dobrojević, kojoj je on zabranio da priča sa muškarcima u Zadruzi 2.

Stvarno je ružno da tako ide po kući i žali se.On je meni zabranio svaku komunikaciju sa drugim momcima - prokomentarisala je Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričao sam sa Lunom i Minom, i naljutila se zbog toga i otišla kod Šiš bara. Rekla je Mina da se nisam obratio Luni već Mini - pravdao se Vladimir.
On je meni posle frke sa Oljom i Bojanom tražio da ne pričam više sa njima, i onda sam ja apropo toga rekla da ni on ne sme da priča sa Lunom, jer sam ih videla da pričaju, bila je tu i Mina, ali napravila sam frku oko toga. Ja mogu da ga poštujem, a on ne - odgovorila je Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni meni nisu fejk, ali moj tip muškarca je Tomović, ali vidim kao ovde kao drugara. Nemamo nikakve veze, neka su oni meni živi i zdravi - rekla je Nadežda koja se ogradila da između nje i Tomovića nema ničega.
Vidim da sam ja umešana, ne znam zašto ta veza mora da se vodi sa spominjanjem mene. Za mene je sve ovo prdina bara - upitala je Luna nakon čega su pojedini zadrugari likovali.

Pročitaj ovde: DOROTEA NAPALA LUNU, pa spomenula ono što je NAJVIŠE BOLI: Došla si ovde da prosipaš svoju PSIHIČKU NESTABILNOST! (VIDEO)

Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'