AKTUELNO

Krivo joj je što je svima otkrio šta su radili u sobi za rehabilitaciju.

Zadrugari su jedva dočekali četvrtak veče, jer baš tada nekima od njih padnu maske i konačno saznaju šta misle o drugima. Snimci koje produkcija pušta uvek izazovu neku reakciju, istini na volju, često one burne koje čak dovedu i do sukoba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Treći klip se odnosio na Adama Đoganija i Marijanu Zonjić koji su se u sobi za rehabilitaciju mazili i navodno samo ljubili ispod jorgana. Nakon što su prekinuli vezu, Zonjićeva nije krila svoje mišljenje o njemu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je bilo iskreno, evo ovde se vidi da se ja ne igram uopšte. Vremenom mi se više ne sviđa, u početku mi se baš sviđao. Sada mi je ženstven - rekla je Marijana o snimku koji su pustili.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitaj više: KAKVA MAJKA, TAKVE ĆERKE: Gledateljka se uključila u PROGRAM UŽIVO I IZAZVALA HAOS U STUDIJU, MAJCI BLIZNAKINJA NIJE BILO DOBRO! (VIDEO)

Nemam šta da kažem, bilo mi je lepo i rekli smo da bi dali nedeljni honorar da budemo zajedno sami tamo. Tamo smo zaboravili na celu kuću - iskreno je dodao Adam, na šta je Marijana rekla:
Nervira me zašto je morao da priča o tome sa drugim ljudima, kao neka tračara - žalila se Marijana, pa je Adam otkrio:

Foto: TvPink Printscreen

Nikada neću reći šta je bilo između nas, a ni ona neće reći ni da, ni ne - rekao je Adam nakon čega je Marijana burno reagovala.

Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

'