AKTUELNO

Nije mu prijalo ono što čuje.

Nataša Moskva i Lazar Jeremić su poslednjih nekoliko dana produbili svoj odnos, a njihovi postupci pokazuju da su se između njih rodile i simpatije koje oboje u određenoj meri suzbijaju.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Jera nekoliko puta pokušao svoju simpatiju da poljubi, ona je to odbijala, a večeras mu je kroz razgovor uputila reči koje su ga poprilično razočarale i stavile mu do znanja da njih dvoje ipak nisu jedno za drugo.

Prvo neka od mene očekuje drugaricu. Ostalo, je*i ga... Znaš kako kažu, nije zlo iskoristi priliku. On je totalno neozbiljan, najbolje mu je tamo u štali, tamo se istrese. Za njega su ove male devojčice '94,'95,'96. Ja ću te savetovati sve - pričala je Moskva.
Nikad nisam ni bio sa njima, pa ne moram ni sad. Bolje biti sam nego sa bilo kim - uzvratio je Lazar ljutito.

Foto: TvPink Printscreen

Jeriću nije bilo pravo što ovo čuje, ali svoje razočarenje se trudio da prikrije, a Vladimir Tomović koji je bio prisutan je pokušavao da spusti tenziju koja je u tom trenutku vladala među njima.

Pročitajte još: ZBOG NJEGOVIH REČI JE SPREMNA NA SVE! Nadeždi se CEPALO SRCE zbog onoga što joj je Miki rekao, NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

'