AKTUELNO

Dala im je nekoliko korisnih saveta.

Rada Vasić je napravila pauzu u komentarisanju zadrugara, pa je za kraj ostavila Mirka Gavrića, Lunu Đogani i Miljanu Kulić. Pre toga je iskoristila priliku da svojim sinovima da nekoliko saveta.

Foto: RTV Pink

Drugi pričaju, a vas dvojica sedite ovako. Alo, vas dvojica mora da se pokrenete. Ja ovde ne foliram, morate da se podignete. Sad sam dobila situaciju da kažem ovo, uključite se - vikala je ona na svoje sinove Miku i Gibu.
Kad ćeš kući Mirko, ne mogu da te zaustavim. Zašto ti se ide kući, ušao si ovde i bori se do kraja. To što jesi dokaži svima - kratko se osvrnula na Mirka Gavrića i njegov pokušaj odlaska iz rijalitija.

Foto: RTV Pink

Luna je jaka, nadam se da će da uspe da uradi ono za šta je ušla ovde. Sve pohvale za nju, želim ti pobedu - kratko je rekla Rada o Luni, a onda prokomentarisala Miljanu:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljanu znaju svi, jedino je kod tebe loše što kad se zakačiš za nešto, ne puštaš. Majka si, čuvaj se, može loše da se odrazi na tebe, brinem se. Tebe svi znaju, nadam se da ćeš da razmisliš šta ćeš da radiš - dala je svoj sud o Miljani i time završila komentarisanje zadrugara.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

#Rada Vasić

'