AKTUELNO

Rada Vasić ne može da ih podnese!

Bliže se nominacije, te su ukućani veoma nestrpljivi, i svoju negativnu energiju prenose jedni na druge. Veče je kulminiralo mnogobrojnim svađama, a jedna od žučnijih bila je rasprava između Rade Vasić i Marije Jovanović.

Njih dve su ušle u ozbiljnu diskusiju, jer se glumica naljutila na Vasićevu zbog toga što je ona u dobrim odnosima sa Rebekom Popović. Pored toga, Mariji smeta što se novinarka stalno vadi na svoju tužnu životnu priču.

Foto: TV Pink

Zašto si ti ušla u rijaliti? Je l' ti dobro u životu, imaš novca, pa si došla tu? Njoj zameraš svašta, šta te briga za nju - odbrusila joj je Rada, i dodala:
Podržavala sam tebe, Rebeku ne. Zbog problema koje ima sam se sažalila na nju. Vas dve ste se posvađale, nisam ni sa jednom od vas dve toliko dobra. Ti, mala, kukaš da nemaš šta da jedeš. Davala sam ti svaki dan hranu! A ti ni u kuhinji ništa ne radiš, nego samo sediš. Mlada, zdrava ne možeš ni svoju šolju da skloniš, a kamoli nečiju drugu. Sramota!

Foto: TV Pink

Nisam došla ovde kako bih bila u kuhinji, nego da se družim sa ljudima - odgovorila joj je Jovanovićeva vidno razočarana zbog ove zamerke.
Nije ona čuvala ovce sa vama da joj se tako obraćate - ubacila se i Rebeka braneći Mariju.
Skloni se od mene, niko te ništa nije pitao - zaključila je Rada!

Kako je ova rasprava izgledala možete čuti u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Rada Vasić

'