AKTUELNO

Zadrugarka polako pravi svoj klan.

Rijaliti ''Zadruga 2'', traje već nekoliko nedelja i zadrugari su već ušli u mnogobrojne konflikte, ali ipak između nekih su se rodila lepa prijateljstva. Jedan prijateljski par koji se posebno izdvojio su Stanija Dobrojević i Nikola Bokun.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Shodno tome da je ovo pevaču prvi rijaliti, Stanija je kao njegova drugarica njemu podelila nekoliko korisnih saveta kako da što dalje ostane u rijalitiju. Imajući u vidu da su u toku večeri pojedini zadrugari napali Nikolu zbog raznoraznih epiteta koje im je davao, a potom doživeo neprijatnu situaciju gde je spomenuta njegova najbolja drugarica Milica Pavlović u lošem kontekstu.

Ovo za Milicu nemoj da te tangira, pusti ih - rekla je Stanija.
Zašto gurati tu priču ovde, kao da je to bitno, nije mi jasno - zapitao se Bokun, a Stanija nastavila iznoseći niz saveta kako da on što duže opstane u rijalitiju:
To ti je opstanak ovde, ne bi valjalo da ustajem ja, moraš da bude glasniji i jasnili. Paži šta govoriš, kad svi krenu odjednom, napravi pauzu, iznosi svoje stavove i ne kači se tako lako - rekla je Stanija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kače se nam mene samo zbog vas - dodao je Nikola.
Je l' si video najbitniju stvar večeras,kada je ustao Mića i kada je otvorio onom prećutno rat, polako neka se otvaraju ljudi jer je sve još uvek nejasno. Budeš li ćutao i neiznosio stavove, ugasićeš se

Pročitajte više: NJOJ NIJE MOGAO DA ODOLI! Lazar priznao osećanja prema Luni, ali kada se ona PRIBILA UZ NJEGA, totalno odlepio! (VIDEO)

Ja ću tek sad da pričam, videćeš - dodao je pevač.
Ti si moj čovek, imam barem jednog prijatelja da valja u rijalitiju - završila je Dobrojevićeva, a zatim zagrlila Bokuna.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Milica Pavlović

#Nikola Bokun

#Stanija Dobrojević

'