AKTUELNO

Ovako nešto nije očekivao.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović već nekoliko dana imaju veoma specifičan odnos. Oni su u nezvaničnoj vezi i ne razdvajaju se, iako još nisu razmenjivali nežnosti.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA NIJE BIO SA MNOM NE BI OPSTAO! Mina želela da uništi Tomu, ali ovaj zadrugar je odbio da joj pomogne! (VIDEO)

Ove noći, oni su se osamili u Rajskom vrtu, a bivši sportista je starleti udeljivao komplimente, što je njoj izuzetno prijalo.

Svi parovi se svađaju, a nama je mnogo lepo. Aleksandra i David su se danas svađali tamo kod doka. Bane i Zerina se isto svađaju - pričao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je takva dobrica, vidim kako me gleda i da bi progovorio nešto sa mnom, i da bi mi dao nešto, ali ne sme. Nemoj njega - rekla je Stanija.

Vladimir je nastavio da se divi Dobrojevićevoj, a onda je ona otkrila nešto što ga je ostavilo bez teksta.

Kuku koliko si iznad svih njih - rekao je Tomović.
Ali sam tu - navela je tužno starleta.

Foto: TvPink Printscreen

Tu si gde si, jer si tako izabrala. Mogla si i lakši način da nađeš da stupiš u kontakt sa mnom. Nisi mi bila ni u planu pre rijalitija, ni u malom mozgu - istakao je zadrugar, a onda ga je Stanija komentarom sledila.
Znaš ko je meni bio u planu... Za Bojana su mi rekli da će biti moj tip muškarca, onda za Jovicu. Za Lazara i za Bokuna su mi rekli da su dobri momci. Na početku mi je Lazar prišao - rekla je starleta.

Njihov razgovor u Rajskom vrtu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'