AKTUELNO

Imali pravo na samo jedan pogrešan odgovor!

U Zadrugu je danas ušao Miki Đuričić koji je pozvao sve zadrugare da se okupe kako bi prisustvovali kvizu. Naime, Drvo mudrosti je dalo zadatak Staniji Dobrojević i Vladimiru Tomoviću da se bolje upoznaju, te su sada morali i da pokažu šta su naučili jedno o drugom.

Foto: Rijaliti Zadruga

Miki je objasnio da moraju da daju devet od deset tačnih odgovora, svaki pojedinačno, kako bi oboje mogli da dobiju nagradu. Kada su se smestili, igra je mogla da počne.

Prvo pitanje za Vladimira bilo je "Kada je Stanija otišla za Ameriku" na šta je on dao tačan odgovor. Drugo pitanje za Vladimira bilo je "Koliko je Stanija bila povučena iz medija i zbog čega" na šta je on dao netačan odgovor.

Foto: Rijaliti Zadruga

Prvo pitanje za Staniju bilo je "Koji broj obuće nosi Vladimir" na šta je ona dala tačan odgovor. Drugo pitanje za Staniju bilo je "U detinjstvu Vladimir je preživeo jedan nesrećan događaj, o čemu se radi?" na šta je ona dala tačan odgovor.

Foto: Rijaliti Zadruga

Oni su zatim naizmenično odgovarali na pitanja, a oboje su imali tačne i netačne odgovore.

U toku pauze Stanija i Vladimir su se raspravljali oko netačnih odgovora koje su dali, ali ih je onda Miki prekinuo i pozvao kako bi se kviz nastavio. Pošto je Miki zaključio da je Vladimir pao zadatak, on je imao samo tri pitanja za Staniju na kraju.

Veliki šef će naknadno saopštiti rezultate tako da ćemo uskoro saznati ko je pobednik i kakvu će nagradu dobiti.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'