AKTUELNO

Bili su jako nestrpljivi.

Zadrugari su nestrpljivo čekali trenutak kada će Veliki šef obavestiti zadrugare da je vreme da počne žurka. Onog trenutka kada se začulo zvono, ukućani su se okupili oko stola kako bi saslušali šta piše u pismu koje je pročitala Olja Bajrami.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka. Dobili ste novac za večerašnji provod. Vođa će rasporediti ko će dobiti koliko novca i vođa će odrediti ko će dobiti 100,200 i 300 dinara...Večeras će biti i suđenja. Na žurki će biti i hrane i pića, ali se sve to mora platiti. Gospođa Snežana će celo veče biti sudija, ali ona može biti prisutna na žurki sve dok neko ne napravi neki prekršaj. Na sudiji je da sasluša zadrugara i odredi kaznu... - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Lepi Mića je posavetovao Olju da napravi balans i da zadrugarima kojima je dala veći budžet da manju sumu novca i obrnuto, što je ona i učinila.

Foto: TvPink Printscreen

Raspodela je protekla bez većih trzavica, ali, kao i uvek bilo je pojedinaca koji su se bunili. Zadrugari su jedva čekali kada mogu da se presele iz Bele kuće u ambijent gde će biti organizovana žurka, a pošto su dobili džeparac odmah su otišli na žurku.

Pročitajte još: PUSTI GOVNO NEKA SMRDI: Miljana najpre oplela po Mići, a potom OTKRILA koja je njena TAKTIKA u rijalitiju! (VIDEO)

Kako je protekla raspodela i ko je koliko novca dobio pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Zadruga 2

'