AKTUELNO

Uživa u velikoj ljubavi sa suprugom Draganom.

Mirko Gavrić danas je sa svojim cimerima pričao o supruzi Dragani Rakčević, kao i o tome kako ju je upoznao. Zadrugar je izneo i više detalja o početku njihove veze, kao i o braku, a nakon njegove priče neki od stanara su se naježili.

Foto: Instagram

Malo više od tri godine smo, a u braku smo pune dve godine. Četrnaestog februara smo se venčali u crvki. Trećeg jula iste godine smo pravili svadbu - započinje Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

U nastavku razgovora sa Natašom Moskvom, Ramonom Beganović i Nikolom Bokunom Mirko Gavrić je istakao koliko mu znači njegova supruga.

Ona je moj anđeo. To je sudbina. Mi smo jedna duša u dva tela. Vidi, meni je mnogo ljudi ispričalo kada dođe trenutak i kada ti se pojavi ta osoba, to se pojavi. Ja sam znao da je ona moja žena prvi put kada sam je video - nastavio je Mirko.

Foto: RTV Pink

Jao, ja sam se naježila - izjavila je Nataša.

Foto: RTV Pink

A znaš šta je zanimljivo? Ona je slučajno došla na tu audiciju. Ona je mene videla i rekla devojci pored sebe, koja je sada naša venčana kuma, "Kakav frajer", svima sam pisao komentare, samo sam njoj nacrtao veliko srce - rekao je Mirko.

U nastavu ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Rakčević

#Mirko Gavrić

'