AKTUELNO

Da li će pasti na njegove reči?

Lazar Jeremić ne gubi vreme, pa je svakog trenutka u potrazi za devojkom čije će srce osvojiti. On je upoznat sa ljubavnom situacijom Lune Đogani koja se zaljubila u oženjenog muškarca Slobodana Radanovića pa je pokušao da joj priđe sa pričom kako je on razume.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijevoj je prijao ovaj razgovor, a Jera nije časio časa da joj se poveri i kakve je on ljubavne probleme imao, ne bi li se tako njoj približio.

Lakše je uz nekog ili uz vreme. Taj neko mora da shvati da ti nećeš sigurno određeno vreme da mu budeš bitna, ali on mora da bude pored tebe, ali da bude svestan da neće imati tvoju pažnju i emocije. Mora da bude svestan da ti imaš osećanja prema nekome, ali ako se ti njemu stvarno sviđaš, da je on spreman na sve to, ako ti vrediš da on žrtvuje sebe. Meni se dešavalo da budem sa ribom koja je bila dugo u vezi i ona meni posle dva meseca kaže "Ja njega još uvek volim". Bio sam tu, bio sam ubeđen da je kvalitetna osoba, da vredi.... - pričao je Lazar dok ga je Luna ćutke slušala.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Luna pokleknuti i zaljubiti se u Lazara, ostaje da saznamo, ono što je sigurno jeste da je on za sada momak koji zavređuje njenu pažnju.

Pročitajte još: ONE SU NAJBOLJI TANDEM! Gavrić dao PRIMAMLJIVU PONUDU Luni i Staniji kako bi se OTRESLE SVIH momaka! (VIDEO)

Njihovoj razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'