AKTUELNO

Da li su oni novi ljubavni par u 'Zadruzi'?

Gledaoci ali i učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima primetili su da postoje određene simpatije između Lune Đogani i Vladimira Tomovića, kog mnogi spajaju i sa Stanijom Dobrojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je čula da bi ponovo mogla da bude deo ljubavnog trougla, Đoganijeva se naježila, te je oštro odgovorila bivšem rukometašu.

Muka mi je od trojke - rekla je Luna.

Vladimir joj se poverio o čemu je pričao sa Ognjenom Amidžićem, te je naveo da nema ništa od toga da se zaljubi posle samo tri dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da postoji bilo kakva priča između tebe, mene i nje, bilo koga, posle tri dana... Nema ništa od toga. Rekao sam da Stanija i ja imamo iste potrebe, želje, ona je fina i zgodna, ali posle tri dana ne želim da opterećujem mozak nekim stvarima koje ne postoje - rekao je Tomović.

On je istakao i da bez intimnih odnosa ne može da izdrži, te da je i voditelju rekao isto kada ga je pitao da li će sa nekom devojkom imati vrele akcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: PLJUNU NA TEBE, ODBACE TE! Anabela očajna, da li se njena poruka odnosila na Mirka Gavrića? (FOTO)

Nekada, možda za mesec dana, kad osetim. Možda za dva meseca ne osetim ništa, ako budem osetio to će biti sa emocijama. Se*s, naravno, rekao sam da sam se roditeljima dogovorio da ugase televizor, ja ne mogu da izdržim pet meseci bez se*sa. Ja sam rekao da su sve devojke prelepe, rekao sam prvih pet devojka koje su najlepše - naveo je Vladimir.

Njihov razgovor pogledajte u nastavku.

R. L.

#Luna Đogani

#Vladimir Tomović

'