AKTUELNO

I dalje oseća nešto prema njemu!

U Zadruzi je sinoć održana prva žurka u novoj sezoni, a povod za to je bio rođendan Davida Dragojevića, koji je u samoj noći useljenja u impresivni Imaginarijum napunio 30. godina.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Svi zadrugari su se veoma obradovali žurki i odmah počeli da đuskaju i pevaju, a među njima i Luna Đogani od koje se nije odvajao Lazar Jeremić. Iako je delovalo da je sve u redu, blogerka se u jednom trenutku rasplakala kada je čula pesmu "Nema me" koju joj je njen bivši dečko Sloba Radanović često pevao u prethodnoj sezoni.

Foto: TvPink Printscreen

Da li zbog toga ili zato što još uvek gaji emocije prema njemu, Luna se u jednom trenutku presvukla i odlučila da na sebi nosi samo Slobinu majicu, a njena cimerka Miljana Kulić je prekorila:

Foto: Pink.rs

Kod mene si rekla da nema ničega, znala sam da lažeš - rekla je Miljana aludirajući na to da je pitala Lunu da li još uvek nešto oseća prema Slobi, što je ona tada očigledno negirala.

Foto: TvPink Printscreen

Očigledno je da Luna i dalje gaji osećanja prema Slobi a da li će neko drugi uspeti da joj privuče pažnju ostaje nam da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'