AKTUELNO

Brinula je kako će njen otac reagovati na sve.

Andrijana Radonjić treća je zadrugarka koja je sinoć napustila Belu kuću, a pre nje, isto se dogodilo Banetu Čolaku i Bori Santani.

Radonjićeva je, kao i svi drugi izbačeni zadrugari, odmah po napuštanju imanja porazgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i novinarima u studiju televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ustala više puta i izvinila se Sanji. Pokušala sam da joj objasnim na šta sam mislila. Nisam ni pomislila da kažem neku stvar na koju je ona mislila, i nisam znala kako to da joj objasnim. Nisam htela da joj priđem kad joj je bilo loše, jer znam da ja ne želim da kada mi je loše dolazi onaj ko je uzrok tog stanja. Zamerila sam joj jer sam ja jedina bila tu kada su se one svađale, pokušala sam da izvučem to priznanje. Bilo mi je jasno, ali ja sam Sanji verovala. Smatram da je trebalo da joj priđem posle tog našeg prekida prijateljstva - objasnila je Andrijana svoj odnos sa nekadašnjom prijatlejicom Sanjom Stanković.

Mlada Pinkova zvezda je zatim i ispričala kako se oseća nakon što je sa svojim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom provela strastvenu noć u Hotelu.

Foto: TvPink Printscreen

Krivo mi je što je tako ispalo i što sam napravila od sebe nešto što nisam. Nisam bila svesna da će sve to do ovoga da dovede - rekla je Andrijana.

Radonjićeva je dobila priliku da se obrati svojim cimerima pa je poslala poruku Đeksonu koja je iznenadila mnoge.

Držite se do kraja, napolju je super. Đeksone, opusti se i uživaj do kraja - rekla je Andrijana u svom poslednjem obraćanju zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BORA NIJE ŽELEO MACI NI IME DA SPOMENE: Hteo sam da razbijem predrasude o njoj, ali nisam video da je POREMEĆENA! (VIDEO)

Nemoj da ugrađuješ silikone dok ne izađem - poručio joj je Nemanja kroz osmeh.

Za kraj razgovora, pevačica je odgovorila i da li joj je žao što je napustila rijaliti samo dva dana pred finale ali i šta misli, kakva je bila reakcija njenog oca, Duška Radonjića nakon što je video vrele scene iz hotela.

Foto: TvPink Printscreen

Nema šta da mi bude žao, meni je napolju mnogo lepše. Generalno se plašim svih reakcija, ko god da me osudi ja ću reagovati ali najviše se plašim reakcije svoje porodice. Tati sigurno nije bilo svejedno kad je gledao to. Nije mi to trebalo - bila je iskrena Radonjićeva.

Kompletan Andrijanin intervju pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

'