AKTUELNO

Kija je bila neutešna.

Ljubavni video klipovi koji su svi zadrugari imali priliku da vide u Beloj kući uticali su emotivno na pojedine, a Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar napravili su opštu pometnju.

Na snimcima se moglo videti kako se Sloba ophodio isto i prema Luni i prema Kiji, a u nekim momentima isplivao je i trenutak kada je on izjavio da su Anabela Atijas i Gagi Đogani zli ljudi.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga je nastala žestoka svađa između njih, a emisija je istog trenutka bila prekinuta. Kija i Lepi Mića razgovarali su o svemu, a ona je pomno slušala njegovo izlaganje.

On tamo lupa u zid, vrišti, ti ovde isto. Ja sam njega savetovao šta da uradi, a Luna je jedna balavica koja ni ne zna u šta se upušta - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da verujem da on takve stvari govori. Kaže mi: Da li je u redu da ovako završimo? Ja mu kažem da je meni okej da budem dobro dva dana, ali ne mogu da budem dobra! Prevara je postala najmanji problem, ti praviš ludaču od mene! Treba da gledaju kako ja plačem, a najgore što me pravi ludom. Govori da sam spremna na sve, a nisam - bila je razočarana Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kao da si ti to uradila, a ne neko drugi - rekla je Ana.

Lepi Mića joj je očitao lekciju, a detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'