AKTUELNO

Još jednom su dokazale svoju ljubav.

Iako se mnogima nije svidelo priznanje da je Sanja Stanković zvanično u ljubavnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom, njih dve su i povrh svega uspele da se izbore sa svim predrasudama koje su izgovarali na njihov račun.

Ona su pred milionskim auditorijumom proslavile osam meseci njihovog zabavljanja, a ono što je nakon svega usledilo ih je mnogo obradovalo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, voditeljka Rada Radenović posetila je Belu kuću kako bi svi parovi mogli da vide svoje ljubavne priče i fotografije koje su njihovi obožavaoci zabeležili.

Foto: TvPink Printscreen

Imamo tu svest da naši gledaju, tako da nam je malo neprijatno. Ona mi non stop govori da me voli, a ja joj kažem da nema potrebe da mi to govori, treba samo da me zagrli. Zato se mi najviše grlimo. Pozdravljamo puno sve i stvarno hvala. Znam koliko je teško bilo da držiš nešto, jer niko nije mogao da se saoseća sa nama. Imale smo i osuđivanje i ljude koji to ne podržavaju i one koji su u to sumnjali. Svakakve smo faze prošli i da mi je neko rekao da će se ovo desiti...i kad su svi sumnjali, prvi put sam osetila da mi je drago što umem da volim ovako i da dam celu sebe - bila je emotivna Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam ni očekivala da će ovaj klip pustiti, ulepšao mi je dan i kraj ove Zadruge. Znam koliko je bilo teško i šta smo Jovana i ja ovde proživele zajedno. Hvala ljudima koji su mene podržavali, čak i kad smo priznale da nismo zajedno. Poljubac je bio kad je bila osmomesečnica, a i kod Ognjena - rekla je Sanja.

Šta su još njih dve poručile svojim fanovima pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'