AKTUELNO

Podržala je blogerkinu vezu sa Slobom, ali na ovo nije mogla da prećuti.

Jovana Tomić Matora je ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prijateljica Lune Đogani, koja je odmah podržala njenu vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Međutim, sada se sve promenilo a Matora i Luna su na ratnoj nozi. Jovana se sve više priklanja Kristini Kockar, Radanovićevoj supruzi.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Danas je Matora otvoreno porazgovarala sa Teodorom Džehverović o  incidentu koji je nastao nešto ranije između Kije i Slobe, a pevačica je detaljno prepričala zbog čega je Kristina izgubila kontrolu.

Ona se zaleti na njega i počne da viče "Kako te više nije sramota da lažeš? Je l' si meni pričao da misliš bi trebalo da pobediš, da ćemo ti i ja da budemo prvo mesto, da ćemo zajedno to u braku da sastavimo". Kija je lepo ustala i rekla biću srećna ako budem prvo, drugo ili treće mesto, ja to cenim - rekla je Džehverovićeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Matora se zbog ovoga veoma iznervirala te je odlučila da otkrije šta joj je Luna govorila o svom plasmanu.

Sloba misli da će da pobedi, kao i Luna, oni se nadaju nekom mestu. Meni je Luna rekla u krevetu "Ja zaslužujem da pobedim. Ako neko zaslužuje da pobedi, to sam ja". Tad sam se ja posvađala sa Slobom. Ja sam je pitala što misli da je njena priča bolja od moje ili nečije druge. Što, zato što ste napravili javnu prevaru? Kaže ovde da ne zaslužuje. Njihove reči iz kreveta su da oni zaslužili pobedu, zato što su devet meseci dobijali pitanja novinara, zato što smo im se svi mešali. Ja sam posle toga rekla Slobi "Luna je ustala za stolom da priča kako si ti nju ostavio a ja sam se sažalila" - ispričala je Matora.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA BI DA JOJ OVAJ REPER NAPRAVI PESMU, a evo šta on kaže na to! (FOTO)

Još vređa druge ljude koji su ovde rekli to, šta je problem - rekla je Teodora.

Kompletan razgovor ove dve zadrugarke pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Teodora Džehverović

'