AKTUELNO

Dok je blogerka uživala, Sloba i Kija gledali u jednu tačku.

Ukućani najgledanijeg rijalitja "Zadruga" u velelepnom zdanju nadomak Beograda borave više od devet meseci. Za njih je Veliki šef tokom današnjeg popdneva spremio iznenađenje. Naime, on ih je obavestio da su honorari svih zadrugara legli na njihove račune.

Foto: RTV Pink

Potom je osoblje produkcije u Belu kuću dostavio šampanjac, kako bi zadrugari nazdravili, a onda im priredio žurku. Ukućani su mogli da uživaju uz stare i novokomponovane hitove.

Pored ovoga ukućanima su ispunjavane i muzičke želje, a jednu od njih je zatražila Luna Đogani koja je poželela da čuje pesmu svoje majke Anabele Atijas "Zabranjeno", za koju se može da u potpunosti opisuje dešavanja između ljubavnog trougla.

Volim te mama - Povikala je Luna, a onda nastavila da peva " Ja znam da bi ti radije bio sa mnom tu nego sa njom... zabranjeno da te volim, zabranjeno da me voliš... - pevala je Đoganijeva na sav glas.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka je uživala u hitu svoje majke i poručila joj da jedva čeka da je vidi za pet dana, tačnije u sredu, kada će se održati finale ovog rijalitija.

Dok je blogerka đuskala, Slobodan Radanović je sam sedeo u pabu i gledao zamišljeno, a ni Kristina Kockar nije bila boljeg raspoloženja.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MILJANA DO UŠIJU ZALJUBLJENA U MARKA? Zadrugari glasali za NAJOSEĆAJNIJU OSOBU pa izbila frka zbog trudnice! (VIDEO)

Kakva je atmosfera vladala u Beloj kući dok se vrtela ova pesma, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'