AKTUELNO

Ne može da podnese kritike koje dobija zbog toga što je ušla u vezu sa oženjenim muškarcem.

Tokom današnje emisije, kada su ukućani odgovarali na škakljiva pitanja bivših zadrugara, Saška Karan je postavila Luni Đogani pitanje zbog kog je ona briznula u plač.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona je pitala blogerku da li je dala svom dečku Slobodanu Radanoviću za Uskrs crno jaje kojim ga je "omađijala" kako bi ga vezala za sebe. Kako je naišla na osude mnogih zadrugara što je preotela Kristini Kockar muža i zbog toga što su smatrali da je Saškina konstatacija tačna, ona je zaplakala za stolom, a kada su je emocije preplavile, ona je doživela nervni krah.

Otišla je u pab da se isplače, a Radanović je krenuo za njom. Ona je vikala tako da se orilo celo imanje. Sva zajapurena od muke koja ju je zadesila bez prestanka je urlala i nij emogla da zaustavi suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo devet meseci proživljavam! Nemam nikog, sama sam! Ti si me povredio, nisu oni. Ti si izabrao mene da budeš sa mnom i popi*ao se po meni. Da si bar ostao sa njom, pa da mi bude lakše - vikala je Luna na Slobu.
Nisi najgora, nemoj da dozvoliš da ti to usade u glavu. Da padaju bombe bio bih uz tebe sigurno - tešio ju je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je sve vreme bio uz svoju bivšu devojku pokušavajući da je smiri, dok je ona jecala i tresla se zbog provokacija koje je doživela.

Pročitajte još: Sloba siguran u to da ne želi decu sa Kijom: Kada izađemo napolje, nećemo biti MUŽ I ŽENA! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj vrlo stresan trenutak za blogerku, možete pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'