AKTUELNO

Stjuardesa otvorila dušu.

Kristina Kockar i Milan Milošević su se osamili tokom večeri u dvorištu i započeli neformalni razgovor. Tema je kao i uvek bio Sloba Radanović, Kristinin još uvek zakoniti suprug i njihov odnos.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je, ogorčena ponašanjem muža, osula paljbu po njegovom odnosu sa blogerkom Lunom Đogani i po njegovom ponašanju za stolom prema ostalim ukućanima velelepnog zdanja u Šimanovcima. Sa ovim se složio novinar koji je rekao da mu nije jasno šta Luna i Sloba pokušavaju obzirom da su raskinuli a non stop su zajedno:

Ko god progovori, on prokomentariše, uvek je, Mikijevu svaku izjavu je komentarisao. Sad komentariše kad neko Đeksona proziva, ali ovu... I onda priča da su raskinuli. Kažem ja Luni "Vi ste 24h zajedno", kaže "Sad se još i ne svađamo" - počeo je novinar da ogovara Slobu.

Foto: Printscreen Youtube

Zato što se sad peru i kad izađu onda će biti sad mogu da se jebu bez kamera. Jedan dan mi treba da se razvedem, veruj mi da jedva čekam. Kažem ja njemu juče "Pa napravi je legalnom", on menja priču, to on pravi od nje... mislim i ona, ali on je glavni - nadovezala se Slobina supruga.
Žalosno je to što lažu, što su se dogovorili sve. Zamisli došla kod Slobe i rekla "Žena ti se muva sa Anđelom" i ja kažem njoj "Rekla si Slobi", ona kao "Šta, nisam", kažem joj ja da mi se Sloba priznao. Ja je pitam dokle ćeš da blatiš Kiju, ona kao "Ja blatila? Da li je to moguće?" Mi se svi smejemo za stolom - nastavio je Milošević

Foto: Printscreen Youtube

Iako su jedan vremenski period bile u više nego korektnim odnosima, Luna i Kristina su danima u nazad u konstatnom klinču oko zajedničkog muškarca pa se tako neretko časte teškim rečima. Đoganijeva, čini se, ne propušta priliku da blati suprugu njenog dečka pa je tako u utorak svima ispričala kako je Kija muvala Anđela Rankovića misleći da će neko poverovati u tu priču:

Zamisli molim te... Ona je lagala 90% ovde za stolom. Od onog dana kada je rekla ja nisam ljubavnica, a on njoj kaže "Dođi za 3 minuta..." Da, to se sigurno govori devojci koju ćeš oženiti. To jeste tako, pogotovo nakon svega što je on meni pričao. Mene je Slobodan pitao kako mi je bilo sa Andrijom, ja sam mu rekla čudno i pitala ga kako je njemu on kaže "Pa imao sam seks, samo da bih ga imao". Odvratan mi je, ti znaš da ja ne bih slagala takve stvari. Ana je prva znala za sve samo ne za Škodu, i znala je da laže. Isto kao par ljudi napolju, ali šta da radim, smeju mu se i to je to... - završila je ogorčena stjuardesa.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:SITUACIJA JE ALARMANTNA! Miljana Kulić OPLELA po ljubavnom trouglu: NE PODNOSIM LAŽOVE I FOLIRANTE! (VIDEO)

Ljubavni trougao ne miruje i čini se da će nastaviti svoj rijaliti i van kamera nakon 20.juna, a do tada šta god da se desi u odnosu ovo troje najpopularnijih učesnika rijalitija Zadruga mi ćemo ispratiti. Detaljnije o ovom razgovoru pogledajte u video-snimku u dnu teksta.

T. R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'