AKTUELNO

Pismo Andrijane upućeno Sanji, koja je u subotu nakratko ostala bez svesti nakon njihove svađe, donosimo vam u celosti.

Iako su šest meseci bile najbolje drugarice u "Zadruzi", Andrijana Radonjić i Sanja Stanković već odavno ne razgovaraju. Mnogo toga u poslednja tri meseca uticalo je na to da se dve nekadašnje drugarice udalje i prekinu prijateljstvo - Sanja smatra da ju je Andrijana izdala i da ju je odbacila kada joj je priznala da je biseksualac, kao i to što je u vezi sa Jovanom Tomić Matorom. Međutim, nerazumevanje i osuda nije jedino što je Sanji zasmetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prošle subote, tokom emisije "Pitanja novinara", doživela nervni slom i pala u nesvest, budući da joj je Andrijana u više navrata tokom te večeri, ali i tokom čitavog dana, skrenula pažnju da je "ne vuče za jezik", kao i da ona i te kako može da progovori i otkrije neke stvari koje nije do sada. Sanju je razočaralo, budući da je smatrala da će Andrijana otkriti veliku tajnu koju joj je poverila dok su bile prijateljice, a onda je usledilo izvinjenje i obrazloženje Radonjićeve.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica nije želela to da uradi javno, već je sve što joj je bilo na srcu prenela na papir i dala ga Sanji, a Andrijanino pismo u čiji je posed došla redakcija našeg portala prenosimo vam u celosti:

- Sanja, pre svega želim da znaš da ovo radim ovako jer ne želim da ispadnem šlihtara, ovakva ili onakva. Nije mi važno šta nebitni ljudi misle, zato i ne radim ovo javno. Krivo mi je zbog nekih stvari koje su se desile u prethodnih par dana. Krivo mi je jer moram da te gledam takvu, a znam da ništa loše nisam mislila. I dalje stojim iza toga da za neke stvari nisi u pravu i da si preterala, ali i ja sam, nesvesno. Verovatno i sada misliš da sam folirant, da lažem zbog ovoga, ali briga me, imam potrebu da znaš iskreno šta je i kako.

Foto: TvPink Printscreen

Krivo mi je što posle svega, svog ovog vremena, može da ti padne na pamet da bih, ma u kolikoj svađi, rekla ili izdala ikoga, a ne tebe. Ti si za mene pomislila da bih, a nikada u životu to ne bih uradila. Želim da znaš da mi ni na kraj pameti nisu stvari na koje si ti pomislila niti bih ikada napakostila, povredila na taj način najgoreg neprijaelja, a ne nekog ko mi je i dalje drag i koga, ma koliko to nerealno bilo, i dalje smatram i osećam drugaricom.

Nikada mi nije, niti će mi smetati što si "bi". Nekad imam utisak da namerno to spominjete da bi me ukanalile, a to nema veze s mozgom. Bila sam uz vas čak i kada su mene ubacivali u tu priču, iako mi je smetalo. Bila sam uz tebe šest meseci i slepo ti verovala, ispadala jedini debil na svetu, a ti si me lagala. Povredilo me je to stvarno, iako ne izgleda tako. Posle toga ste otišle u hotel, došao tata... Sve se tako iznameštalo da se udaljimo. Sklonila sam se od svih, počela da se družim sa Zoranom, Đeksonom i na taj način se udaljila. Ne postoji nijedan veliki razlog zbog kog se to desilo, a kamoli ne tvoje seksualno opredeljenje. Iskreno, i ja sam se malo pogubila u svemu ovome.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko god ti delovala loša, folirant i slično, nadam se da ćeš kada izađeš shvatiti neke stvari. Rečima: "Ne vuci me za jezik" htela sam da ti kažem da me ne teraš na to da ti vraćam istim uvredama kao i ti mene što si vređala. Nisam pomislila da bilo šta kažem o tebi, jednostavno sam u afektu, besu izgovorila gluposti koje su ispale skroz bezveze i onako kako ne treba. Mislim da smo obe preterale u ovome i da u dubini duše znaš da nikada ne bih takvu stvar uradila... A ako ne znaš, onda stvarno nikada i nismo bile drugarice.

Ovim sam želela da ti se izvinim ako je nešto od onoga uticalo da budeš u stanju u kom jesi. Nikada to ne bih želela i krivo mi je da te gledam takvu. Ja sam bila iskrena, ne moraš da mi veruješ, možda stvarno, kao što ti kažeš, nikada i nismo bili prijatelji, ali ja i dalje to osećam za tebe. Krivo mi je zbog svega, a najkrivlje jer znam da nisam mislila sve ono što svi misle da jesam i, ispalo je užasno, a želela sam da bude kul. Budi sigurna da šta god da bude ja nikada ne bih uradila takve stvari kao što si mislila da bih. Eto!

Foto: TvPink Printscreen

Ne moramo nikada da komuniciramo niti bilo šta, ali sam imala potrebu da sve ovo znaš, a ti shvati kako god želiš. I molim te da ovo ostane između mene i tebe jer ne želim da drugi shvataju, bitno mi je da ti shvatiš!

Andrijana

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'