AKTUELNO

Sanji nije bilo svejedno zbog svega što joj je majka rekla.

Sanja Stanković već danima potiskuje svoje emocije otkad je upala u žestoku raspravu sa svojom bivšom drugaricom Andrijanom Radonjić, pa je i Drvetu mudrosti priznala da je u lošem psihičkom stanju.

Ona je odlučila da malo porazgovara sa njim, a onda je ona briznula u plač dok mu je izgovarala ove reči:

Teško mi je zbog svega što se dešavalo u protekla dva dana, nekako me to vratilo u prošlost. Ne mogu da se opasuljim, ne mogu da verujem da neke stvari ne mogu da prevaziđem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovim povodom Veliki šef je doneo odluku da Sanja obavi razgovor sa svojom majkom, a ona je stresno doživela ovaj trenutak.

Ne mogu više ovakvu da te gledam, molim te nemoj više da se kidaš i da se sekiraš! Nemoj, zlato mamino, proći će sve ovo. Onda će mama da ti kupi kartu i sigurno nećeš dve godine doći u Srbiju! Mama te učila da nikome ne veruješ u životu! - rekla joj je majka.
Ali, mama, ja sam takav čovek, nisam loša - plakala je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam bolesna zbog tebe, nemoj to više da radiš! Pokušaj sine da se iskuliraš i da budeš dobro i da izdržiš još ovih dvadesetak dana. Polako i stabilno, sama! Pogledaj Senadu, pozitivna je i baš je briga. Use i u svoje kljuse! - savetovala ju je mama.
Nije mi problem da me neko izda, ja se samo psihički loše osećam. Boli me du*e što me izdala, nije se udostojila da priđe i da me pita kako sam posle svega. Trebala je da priđe i da zakopamo ratne sekire - pričala je Stankovićeva kroz plač.

Iako joj je bilo drago što njena ćerka pored sebe ima Jovanu Tomić Matoru koja je u svemu podržava i čuva kao malo vode na dlanu, Sanjina mama ipak ne može da sakrije koliko joj smeta javno eksponiranje njihove ljubavne veze. Ona je priznala da je zgrožena zbog svega, pa joj je dala znak da je vreme da se to prekine.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sine, shvatila si da ti sve ovo nije trebalo, šta je tu je, samo napred! Nemoj više da plačeš i da se sekiraš, molim te! Sine i sa Jovanom, oladite malo. Znam da ste jedna drugoj podrška, ali definitivno ste poprskali tamo, pokazujete se u najlošijem smislu! Deluje bolesno, ja više i ne gledam, ako mi veruješ - poručila joj je majka.

K.Ristić

#Sanja Stanković

'