AKTUELNO

Podelio novac na ravne časti, a samo je ona imala zamerku.

Nakon što je Zorana Stefanov za novog vođu izabrala Slobodana Radanovića, na njemu je bila odluka da zadrugarima po svom nahođenju podeli budžet koji je Veliki šef poslao.

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će na osnovu zasluga od prošle nedelje odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. Osam zadrugara treba da dobije 4000, devet 3000 i devet 2000 - pročitao je Sloba pismo.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je prvo podelio najveći budžet. On nije pravio razliku između svoje supruge Kristine Kockar i bivše devojke Lune Đogani, pa im je dodelio 4000. Istu sumu je dao i trudnici Miljani Kulić, Gordani Džehverović, Milanu Miloševiću, Radosavu Stefanovuću Žutom koji su vredno radili prethodne nedelje.

Foto: Printscreen Youtube

Ostalim ukućunima je takođe podelio novac po zasluzi, a većina njih je bila zadovoljna. Sloba je kalkulisao tako da parovi imaju srednji i najniži budžet, pa se time vodio i kada je raspodelio novac AndrijanI Radonjić I Nemanji Đerić Đeksonu. No, to mu je Pinkova zvezda zamerila, iako nije želela da prizna kada je pevač pitao da li ima zamerki.

Bitno da su žene zadovoljne, obe su dobile isto - prokomentarisao je Milan Milošević.

Pročitajte još: SLOBA POD VELIKIM PRITISKOM?! Nakon što je saznao da je on novi VOĐA, pevač uradio OVO! (VIDEO)

Raspodela ovonedeljnog budžeta je protekla u miru, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'