AKTUELNO

Biljićka nije mogla da kontroliše svoj bes.

Otkad je Miki Đuričić svojevoljno napustio Zadrugu i na taj način bio diskvalifikovan od strane Velikog šefa, Nadežda Biljić je zbog toga psihički klonula.

Kako je u dvorištu Bele kuće bila vidno uznemirena i uplakana, Drvo mudrosti ju je pozvalo na razgovor koji je bio i te kako stresan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zato što su takvi ološi, ne mogu više ni da gledam ni da slušam ovo! Samo su čekali neki razlog da me potkače, ne mogu da trpim ovo! Uznemirava me zato što su jedva čekali da Miki ode i da puste krila. Miljana, Marija Ana, Bane, ne zna se ko je veći ološ! Ovaj kako je okrenuo leđa Bane hoće da se druži sa mnom. Miljana koja je jedva čekala, Marija Ana isto, kaže mi da sam nervozna jer mi niko od novinara nije postavio pitanje. Ne zanima me šta oni pričaju, fora je da su moji živci pri kraju, naudiću nekom. Ne mogu više da trpim, ne mogu da gledam, ne mogu! Gledaju te u facu, a ništa ti lepo ne misle! - vikala je Nadežda.

Drvo ju je pomnog slušalo, a onda joj je uputilo jedan savet: Umesto što se nerviraš i pokušavaš rečima da objasniš, bori se pesmom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Treba prikrivati emocije, treba da me boli uvo za sve! Nemam više živaca, snage da slušam. Ne interesuje me šta je bilo pre mene, ali sam besna jer je otišao, a znao da je da će biti provokacija! Sve što treba da me pita to je van kamera i van bubica. Ja samo ovde ćutim i trpim - odgovorila mu je Nadežda, onda je tražila pesmu od Seke Aleksić - Oslobodi me.

Nadežda je na sav glas vikala dok je pričala o svemu što ju je slomilo, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'