AKTUELNO

Zadrugar je imao potpuno nove informacije za intervju sa Ognjenom.

Novinar Milan MIlošević od samog početka najgledanijeg rijalitija pomno prati celokupnu situaciju u Zadruzi, pa je često iznosio činjenice o svemu što se među ukućanima dešavalo.

Kao i svake nedelje, Milan je ponovo obavio razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, a u intervjuu sa njim otkrio je kako je Slobodana Radanovića uhvatio u laži.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Uhvatio sam ga u laži. Ja sam ga pitao kad su bili u hotelu da li je Kiju pitao za ,,Hotel" aferu sa Filipom, on je meni rekao da je nije pitao. Danas je rekao da mu je ona priznala da su imali se*s. On priča jedno, a radi drugo, meni je Kristine iskreno žao. Sloba kao nije sa Lunom, a non stop su zajedno, jedino što se ne ljube. Meni se čini da se on samo totalno izgubio, ne mislim da laže, iskreno. Mislim da su se Luna i Sloba dogovorili da njihov status bude da nisu zajedno kako ne bi više povređivali Kiju i pravili scene, ali šta je on radio sa njom u 6h u toaletu? Ja sam čučao i slušao. Prvo sam čuo mljackanje. Međutim, shvatio sam da je držao ruku na usta i pričao joj nešto. Šta su se dogovorili, to nije fer, ne znam. Oni kao nisu zajedno a smeju se, pričaju najnormalnije.

U javnosti se mnogo spekulisalo o Slobodanovoj sujeti zbog rođendana njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar, naročito zbog bezbroj čestitka koje su na adresu Bele kuće poslali njeni obožavaoci iz zemalja širom sveta. Milošević nije štedeo reči, pa je priznao da je on zaista bio šokiran zbog svega što je video.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Povređena mu je sujeta, on je bio u šoku kad je video njene čestitke. Nacija je uz nju, ljudi, svi. Ona je prevarena žena i uvek će biti na njenoj strani. On nije mogao da veruje

Iako je situacija između Lune Đogani i Slobe bila začuđujuća za zadrugare s obzirom na to da oni i te kako komuniciraju bez obzira na to što su priznali da više nisu u ljubavnoj vezi, Milan je obrazložio šta se tu zapravo dogodilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je bila hladna, ali je na žurci popila malo više i non stop ga je provocirala. To među njima je čista strast. Ona je mlada, zgodna, lepa, izazovna, stalno priča o sek*u. VIdi joj se u očima da voli da flertuje, da privlači muškarce. Njega svaki put navede da bude sa njom, jer su imali dobar se*s. Čim je pričala o Veljku, Srđanu koji je navodno čeka napolju, ona isto tako i sa konobarom, namerno je to uradila. Njoj je majka prenela da je Srđan čeka napolju.

Milan je mnogo toga ispričao i o ostalim ukućanima, a to možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'