AKTUELNO

Nije sigurna da je Anđelo dečko za njenu ćerku.

Veza između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića je jedna od najskladnijih u rijalitiju "Zadruga". U trenutku kada je u Belu kuću ušla pevačicina majka Gordana, ona je u prvi mah želela da stavi tačku na njihovu romansu zbog toga što je saznala da manekenova porodica ne podržava njihovu vezu. Međutim, oni su uspeli da opstanu i održe svoju ljubav.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom današnjeg poslepodneva Snežana Mišković Viktorija je putem video-poruke upitala Gocu da li je pravi razlog njenog ulaska u rijaliti da razdvoji golupčiće.

Goco, priznaj da li si tu da bi rastavila vezu između Teodore i Anđela? - bila je znatiželjna Viktorija.

Foto: Printscreen Youtube

Ona uporno sumnja da sam ja ovde zbog toga. Mnogi misle da je to tako, ali to ću napolju da uradim - rekla je kroz smeh i dodala: Ako je moja ćerka zadovoljna, onda sam i ja... Volim njen osmeh da vidim i šestice. Ja mislim da Teodora voli više Anđela, ali razumem i njega, što je sam, što ne ume da deli, što nije bio u ovakvom okruženju, pa onda i to što nije imao ozbiljniju vezu. Sve će da se pokaže kada izađu napolje, mislim da će to biti mnogo opuštenije. Mnoge stvari mi kod Anđela nisu jasne, kod Teodore jesu. Ostaviću to na njemu, videćemo kakav će biti kad izađu napolje. Ona ne treba da se ljuti ako on želi drugačije nešto, neka mu odveže ruke i pusti ga da ide. Bez obzira na to koliko ga ona voli. Ja sam za to da ne treba kratiti krila ni jednom ni drugom partneru.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Rada Radenović upitala je Gocu da li je Anđelo dečko koga bi ona izabrala za potencijalnog zeta. Ona je sa odgovorom odugovlačila i u prilog tome rekla da ne zna kako će se maneken ponašati nakon rijalitija.

Rada je bila uporna i zahtevala je kratak odgovor, a Gordana je na samom kraju priznala da podržava njihovu ljubav, ali i dalje nije bila jasna da je Ranković pravi muškarac za njenu ćerku.

Ovo je nerealna situacija na koje možete odgovor da date. Postojaće mogućnost napolju kakvi će oni biti, da li će se oni istolerisati. Teodori je bitna karijera, sad da li će to on ispratiti, vidim sad neke ljubomorne scene koje su meni totalno nerealne, ako budu izašli i on to ne bude tolerisao... Ja podržavam tu ljubav, to jeste tako u uslovima ovim ovde, kad izađu videćemo kako će da bude. Mnoge stvari mi nisu jasne što se tiču njega, Slobodno neka mu odveže ruke. Ne sme niko nikoga da maltretira da se menja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: LJUBAVNICE BOLJE PROĐU NEGO ŽENE! Kija PRESEKLA: POTPISAĆU RAZVOD, ali ja sam uvek prva! (VIDEO)

Nakon ovoga je i Anđelo prokomentarisao šta misli kako će funkcionisati njihova veza nakon rijalitija, a o svemu detaljnije možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'