AKTUELNO

Prija joj njegovo društvo.

Snežana Mišković Viktorija je po izlasku iz Bele kuće bez dlake na jeziku prokomentarisala šta misli o ljubavnom trouglu Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar, kada nije imala baš pozitivno mišljenje o pevaču.

S obzirom na to da su danima unazad odnosi između ovo troje ukućana veoma zategnuti i nejasni, pevačica je svojim pitanjem prodrmala blogerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, imaš li konačno možeš da zauzemeš stav prema Slobi i pokreneš svoju modnu kolekciju - postavila je Viktorija pitanje Luni.
Stav da neću biti sa njim, to stoji. Ne želim da budem sa njim u lošim odnosima. Pokušala sam da ne pričam sa njim, ali ne mogu, teško mi je. Neću da lažem i pričam "završili smo" i posle da pričam sa njim. Lakše mi je da pričam sa njim, družim se. Pričamo o stvarima van rijalitija. Lakše mi je kad ujutru mogu da prođem pored njega. Ja sam pokušaoa sa njim da budem u lošim odnosima, ali sam shvatila da ne mogu - rekla je Luna i zaključila da pomirenje između njih dvoje neće pasti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Duško Radonjić o sve češćim napadima zadrugara na njegovu ćerku: Svi komentarišu da se Andrijana promenila, a evo šta o tome kaže on!

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'