AKTUELNO

Teško joj padaju njegova opravdanja.

Ove noći u Beloj kući će se odigrati još jedna igra istine. Kako su popodne imali za odmor i slobodne aktivnosti, zadrugari su razmišljali o pitanjima koja će večeras postavljati ali i o odgovorima koje će dobijati.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Kristina Kija Kockar se požalila Nemanji Đeriću Đeksonu da joj je jako teško i da svako novo suočavanje sa Slobodanom Radanovićem u emisijama, doživljava kao novi udarac.

Šta će mi to u životu, da zbog igre istine imam probleme sa srcem. Svaki put mi ne bude dobro - žalila se Kija.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nisam se još oporavio od sinoć. Hteo sam da ošurim igru istine, ali nisam psihički spramen. Ja sam hteo nekog da ložim ali sam ja sada mnogo izložen i nema šanse - podelio je svoje muke Nemanja.

Podsetimo, on je prethodne noći zapao u žestok sukob sa Lepim Mićom a obezbeđenje i zadrugari su jedva uspeli da obuzaju razjarenog repera. Fizički okršaj je izbegnut za dlaku ali izgleda da Đerić i danas oseća posledice ove stresne situacije.

Kija je, sa druge strane, imala drugačije probleme. Nakon priznanja da voli supruga, on se ponovo vratio Luni Đogani, sa kojom ju je i prevario. Od tada nastaju njihovi svakodnevni sukobi i svađe ne jenjavaju niti se nazire kraj.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA OSUDILA SLOBIN ODNOS PREMA LUNI: Obratio joj se kao najvećoj prostitutki, ako to radi pred kamerama, šta će biti kod kuće! (VIDEO)

Ja sam sve već rekla i samo ću slušati njega kako kenja, ne mogu zaista. Nije mi problem da meni neko postavi pitanje nego ću ja slušati njega kako k*nja. Njegov problem je što ne veruje, a radi ovakve stvari, to mu je samo izgovor - rekla je Kockareva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

#Slobodan Radanović

'