AKTUELNO

Osamili se, pa porazgovarali o svim svađama koje su imali.

Marko Miljković je bio u žestokom sukobu sa Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem, a jednom prilikom između njih je umalo došlo i do fizičkog okršaja. Modna blogerka je tada pretila Marku koga je čak gađala i plastičnom flašom.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ipak, situacija se naglo promenila od kada je Luna raskinula sa Slobodanom. Ona je postala otvorenija prema svim svojim cimerima, pa i prema Miljkoviću.

Marko i Đoganijeva su se danas osamili i porazgovarali o problemima koje su imali prethodnih meseci.

Ti i ja smo imali konflikt zbog Slobe - kostatovao je Miljković.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pa da, vas dvojica se niste slagali, a ja sam ga branila. On ode, napusti sobu a ja ostanem da se svađam - složila se Luna sa svojim cimerom.

Marko se prisetio i te žestoke svađe, kada ga je Luna umalo pogodila flašom. Tada niko nije mogao da nasluti da će se Luna danas izviniti Miljkoviću.

A kad si me gađala flašom - prisetio se Marko.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Jao, izvini. Ja sam stala između vas dvojice kad ste krenuli jedan prema drugom i neko me je slučajno udario pesnicom u glavu, ne znam tačno ko. Onda sam se iznervirala i krenula da te gađam flašom - rekla je Luna.

Dok su Đoganijeva i Marko razgovarali, Sloba je sedeo sam na klupi pored jezera a blogerka ni u jednom trenutku nije poželela da priđe svom bivšem dečku.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KUPUJU STAN ZAJEDNO? Sloba i Kija razgovarali o nekretnini u Beogradu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'