AKTUELNO

Ne podržava ponašanje svog supruga prema Đoganijevoj.

Svi zadrugari su prethodne noći imali priliku da vide snimke koji su nastajali proteklih nekoliko dana. Onaj koji je izazvao najviše reakcija je klip na kom se vidi kako Slobodan Radanović odlazi u kupatilo sa Lunom Đogani i to nekoliko sati nakon što je svojoj supruzi Kristini Kiji Kockar izjavio ljubav u emisiji "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Kija je upravo ovu situaciju komentarisala i danas. Ona je žestoko osudila Kristinino ponašanje prema Luni pa je osula paljbu po svom suprugu.

Priča je onako kao da najvećoj ku*vi govori "E dođi da se za tri minuta nađemo u soljnom wc-u". Odvratno, oboje dno dna. Hajde lezi spavaj i ne obraćaj mi se. Glupav je kao... Popio je tri piva. Ako to radi pred kamerama šta radi tek kod kuće - čudila se Kockareva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Sloba je sve vreme slušao Kijino izlaganje a u jednom trenutku joj je nešto dobacio što je nju veoma isprovociralo.

Je l se ja tebi obraćam? Pričam njoj kakav si gad. Ne obraćaj mi se, balvane jedan. Pričam o tebi i šta - bila je vidno uznemirana Kija.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI U ŠOKU: Kija ispričala kakvu je neprijatnost doživela od MANIJAKA U AVIONU! (VIDEO)

Nakon kratke rasprave, Kockareva je nastavila priču sa Sarom Reljić i Vladanom Vojnovićem Vojketom dok se Radanović ponovo ušuškao u krevet i zaspao.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'