AKTUELNO

Kreativna igra ih je naterala da prebrode sve nesuglasice.

Danas su zadrugari dobili još jedan interesantan zadatak od Velikog šefa koji se potrudio da oraspoloži, nasmeje ali i nagradi stanare Bele kuće. Igrica na bazenu ujedinila je i najveće neprijatelje.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za malo zabave i razonode u vašem malom gradu. Kao što znate, svaka igra koju odigrate može vam doneti neku lepu nagradu, zato se potrudite. Pre svega ćete se podeliti u dve grupe i to tako što će Teodora izvlačiti papiriće. Miljana danas neće igrati već će biti kontrolor igre, koristiće i pištaljku. Kada se podelite, izaći ćete napolje i obe grupe će se postaviti u vrstu pored bazena gde će se uhvatiti za ruke tako što će ruku proturiti izmađu svojih nogu. Onaj takmičar koji je iza vas drži vas za tu ruku a svoju drugu ruku opet proturi između nogu kako bi držao onog ko je iza njega. Na znak Velikog šefa prvi u vrsti uzima hulahop i treba da ga provlačite do kraja vrste preko glave i nogu tako da ni u jednom trenutku ne pustite ruke. Grupa koja uspe da prva probuče hulahop od početka do kraja vrste je pobednik. Igraćete u tri runde a grupa koja bude pobedila u dve runde, biće pobednik - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je pročitala Teodora Džehverović kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je zatim izvukla članove grupa a sastav je bio sledeći Filip Đukić, Sanja Stanković, Zorica Marković, Tanja Jovićević, Luna Đogani, Bora Santana, Jovanta Tomić Matora, Maca, Anđelo Ranković, Sloba Radanović, Goca Džehverović, Nadežda Biljić i Vladan Vojnović Vojke činili su prvu grupu, dok su Radosav Stefanović Žuti, Teodora Džehverović, Sara Reljić, Bane Čolak, Milan Milošević, Kristina Kija Kockar, Marko Miljković, Ana Korać, Lepi Mića, Marija Ana Smiljanić, Zorana Stefanov, Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić bili u protivničkoj, drugoj grupi.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI U ŠOKU: Kija ispričala kakvu je neprijatnost doživela od MANIJAKA U AVIONU! (VIDEO)

Prva grupa je povela rezultatom 1:0 a zatim je druga grupa ostvarila dve uzastopne pobede i na kraju trijumfovala u današnjoj igri.

Kako je sve izgledalo i na koji način je druga grupa proslavila svoju pobedu, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'