AKTUELNO

Snimak sa rođendana joj otvorio oči?!

Prethodne noći, zadrugarima su puštani video snimci nastali proteklih dana. Jedan od klipova bio je sa rođendana Kristine Kockar, kada je ona bila i više nego bliska sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem. Luna Đogani, Slobina bivša devojka, do sada nije znala za ovo, a kada je ugledala ovaj emotivni momenat bračnih drugova, ona nije mogla da obuzda suze.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Na ovom snimku, Sloba pleše sa Kijom, grli je i ljubi a u jednom trenutku, on joj i izjavljuje ljubav tako što stiska njenu ruku.

Juče je rekao da je sve ovo radio iz sažaljenje. Znači stiskao me je za ruku da mi pokaže koliko me voli iz sažaljenja - bio je kratak Kijin komentar na ceo snimak.

Foto: TvPink Printscreen

Radanović je želeo da prokomentariše početak ovog klipa na kom se vidi Lunino napuštanje rođendana izazvano bliskošću supružnika.

Luna me je iznervirala jer je odreagovala onako hirovito, a je Kristina njen rođendan ispoštovala, zato sam rekao da je debil, mentol. Hteo sam to veče da se provedem lepo. Drago mi je da sam Kristini ulepšao rođendan i da sam bio tu za nju - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva nije želela da prokomentariše ovaj klip, ali kada joj je voditeljka Katarina Nikolić rekla da su svi videli njene suze koje su odale koliko joj je teško dok gleda Kiju i Slobu zagrljene i srećne, blogerka je ustala i rekla šta misli.

Foto: TvPink Printscreen

Znala sam ja sve. Nemam šta da kažem. To veče mi je bilo jako loše. Izašla sam napolje da niko ne bi primetio. Ne bi trebalo niko da mi zamera što sam otišla jer sam im učinila uslugu time, jer eto, vidim da je bilo lepo i da su uživali. Trebalo bi da mi budu zahvalni što sam otišla sa žurke jer je očigledno trebalo tako da bude - završila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA SAZNALA ŠTA JE SLOBA REKAO ZA NJENE RODITELJE pa pobesnela: SMRADE! BLAM ME JE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'