AKTUELNO

Velikom šefu se nije dopalo njihovo ponašanje.

Danas su zadrugari dobili još jedno pismo Velikog šefa ali ovoga puta u njemu su bile oštre kritike. Ponašanje pojedinih učesnika nije bilo u skladu sa pravilima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima zbog čega je i stigla ova opomena.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, ovo shvatite kao veoma važno saoptenje i ono što ćete čuti u nastavku nije stvar igre, zadatka niti šou programa već nešto čega ćete svi bez izuzetka morati da se pridržavate. Strogo je zabranjeno komentarisanje, vređanje i spominjanje promotera koje su sponzori Zadruge angažovali. Nije dozvoljeno pričati ni u kakvom kontekstu o promoterima niti je dozvoljeno pominjati njihova imena niti govoriti o njima na bilo koji način - pročitala je pismo Teodora Džehverović, kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarima je zatim pušten snimak na kom Luna Đogani i Milan Milošević stavljaju slike, papire i ostale predmete na poster sponzora okačen u izolaciji.

To je bila šala, nismo ništa ružno uradili - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka nije sidala osmeh sa lica dok je gledala video na televizoru u dnevnoj sobi. Zadrugari su masovno osudili ovaj potez Đoganijeve i novinara.

To nije ok, ne treba o devojci ništa da pričamo - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JA SAM DEBIL KOJI PADA NA ŽENSKE SUZE, UBILI SU MI VOLJU ZA ŽIVOTOM: Slobi više NIJE NI DO ČEGA, kukao i jadao se NJIMA! (VIDEO)

Milan se pravdao da su se šalili i da su samo rekli da je fotomontaža prisutna na fotografiji. Ipak, nekima je ova šala bila neslana.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'