AKTUELNO

Nije mogla da veruje da je Slobodan posle svega mogao da se obrati Luni Đogani i uruči joj poklon.

Slobodan Radanović i Kristina Kockar bili su gosti u najgledanijoj emisiji Amidži šou. S obzirom na to da su pred milionskim auditorijumom priznali da još uvek gaje emocije jedno prema drugom, bilo je jasno da će svom braku po izlasku iz rijalitija pružiti još jednu šansu.

Međutim, nakon povratka u Belu kuću, Sloba je svojoj bivšoj devojci Luni Đogani poklonio čokoladicu koju je dobio u emisiji, a to je odmah izazvalo veliku pometnju kada je Kija saznala za to.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam joj dao čokoladu, zato što znam da voli tu čokoladu! Šta je problem? Šta ja imam tebi da se pravdam zbog je*ene čokoladice? - rekao je Sloba.
Pravdaćeš mi se, razumeš? Ti znaš šta smo mi onu noć pričali - ljutila se Kristina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je problem? Dao sam joj čokoladicu i to je to - rekao je Sloba.
Nemoj više da mi se obraćaš i da praviš budalu od mene svojim ponašanjem. Nemoj da pričaš iza leđa meni o njoj, a onda da joj daješ čokoladicu - bila je razočarana Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj da mi dižeš pritisak! Mrš u pi*ku materinu, kakva klošarka... - poludeo je Sloba nakon čega je odmah napustio prostoriju.

Kristina je i te kako pokazala ljubomoru zbog ovoga što je Slobodan uradio iza njenih leđa, a nije sakrila ni svoje suze nakon ove kraće rasprave. Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristć

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'