AKTUELNO

Da li će uspeti da ispoštuju sve zadrugare?

Tokom jučerašnjeg dana u Beloj kući je stiglo pismo koje je napisala Snežana Mišković Viktorija i u njemu saopštila koga imenuje za novog vođu. Ona je odabrala da to bude Teodora Džehverović, što je ovu ukućanku jako iznenadilo.

Zadrugari su obezbedili sebi lagodan život do kraja rijalitija zbog toga što su uspešno izvršili zadatak "Neobične pojave", a još jedna privilegija koju uživaju je veći nedeljni budžet, što predstavlja veliku olakšicu svim zadrugarima da žive raskošno.

Foto: RTV Pink

Danas je stiglo pismo Velikog šefa u kome je obavestio zadrugare da je vreme da se krene u nabavku namirnica koje su im neophodne za život u Beloj kući i da će to učiniti vođa sa svojim potrčcima Lunom Đogani i Nemanjom Đerić Đeksonom.

Dragi zadrugari, danas će u kupovinu ići Teodora sa svoja dva potrčka. Teodora, Luna, Đeksone odmah krenite u kupovinu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon pročitanog saopštenja Teodora je uzela spisak na kome je napisala sve neophodne potrepštine, a potom blogerki i reperu dala zaduženja.

Ja kupujem globalni spisak. Đekson kupuje cigare i kafu, i pomoći će kome stigne kasnije - rekla je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VIKTORIJA OSULA PALJBU PO OVOM ZADRUGARU: Izvinjavam se njegovoj majci, ali on je SMRAD! (VIDEO)

S obzirom na to da su pojedini zadrugari imali posebne prohteve, ostaje da vidimo kako će se njih troje snaći u kupovini. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'