AKTUELNO

On je svojim ponašanjem tera od sebe.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su u poslednjih nekoliko dana u veoma zategnutim odnosima. Od trenutka kada je Pinkova zvezda dobila potvrdu od novinara da je svi osuđuju zbog promene ponašanja, ona je kao krivca za to osudila svog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su se tokom jučerašnjeg dana pomirili, čini se da Andrijanu danas tišti to što je ušla u vezu sa Đerićem i smatra da je to pogrešan potez. Ona se u razgovoru sa Sarom Reljić požalila na njegovo ponašanje prema njoj i ako je suditi na osnovu onoga što je rekla ona se kaje zbog svega.

Ispala sam glupa što je sve ovo ovako. Sve sam to uradila da bi meni bilo lepo. Ja bežim od njega, on beži od mene, ne pričamo uopšte. Nismo se posvađali, nego je on upao u neku depresiju. Ako smo tu u nečemu dva meseca, prošli smo gore stvari... Kažeš mi brate kako stoje stvari. Ovo je trenutak kada se kajem što sam ovde došla - žalila se Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Đekson je previše okrenut prema sebi. Ja kad sam bila loše on me ništa nije pitao, a bio mi je kul drug - rekla je Sara i posavetovala je da ispriča Đeriću kako se oseća.
Ako ti ne prija moje društvo neka se skloni od mene... Da sam razmišljala da će ovako da mi bude ne bi verovala. Sada sam ja sama, a on tamo ide... Bili smo zajedno i kad nismo smeli da budemo zajedno. Kad nismo pričali, opet smo bili tu...  Ja nosim posteljinu i meni Žuti pomogne, on ne reaguje - objašnjavala je Andrijana Sari šta je problem u njihovoj vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Takođe, Radonjićeva je ispričala i da se konsultovala sa Zoricom Marković koja joj je rekla da gleda na sebe, ali ona ne može tako da postupi.

Pročitajte još: Matora i Milan OGOVARALI Lunu, pa izneli ŠOKANTNE DETALJE o blogerkinom životu! (VIDEO)

Razgovor ove dve ukućanke možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'