AKTUELNO

Đerić priznao da mu nije bilo svejedno.

Tokom prethodnih dana u Beloj kući je vladao zadatak "Neobične pojave" i tada su kroz "Zadrugu" prošli mnogobrojni stranci, a jedna od njih je bila i Tijana Stojanović, bivša devojka Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: e-stock Miloš Rafailović/Printscreen Instagram

Da podsetimo, Đekson je u "Zadruzi" uplovio u ljubavnu romansu sa Andrijanom Radonjić, a sa ovim se njen otac Duško nije u potpunosti slagao. S obzirom na to da je on pre nedelju dana napustio rijaliti sada se obratio Nemanji i za njega imao veoma škakljivo pitanje, a ticalo se upravo njegovog ponašanja kada je ugledao Tijanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su mu se vratile emocije kada je Tijana ušla i zašto mu se osmehivao desni brk kada je Tijana došla? - Upitao je Duško Đerića.
Osmehivao se levi i desni. Jedva sam izdržao da ne kažem neke negativne stavove o Debeloj. Ne kažem da mi nije bilo drago što sam je video. Bio sam u šoku, hteo sam da je isprozivam najstrašnije, ali nije bilo vredno toga. Osmehivao mi se zli brk. Nisu mi se vratile emocije. Naprotiv, baš sam se razočarao što je ušla ovde - rekao je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Da li je ovo znak da Duško i dalje ima nešto protiv njihove veze i da je ovim pitanjem želeo da poremeti ćerkinu romansu sa Đerićem, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: PROBUDILA SAM SE IZ KOŠMARA I MNOGO MI JE LEPO! Luna teška srca priznala: SVE OVO JE FILM, SVAKO IMA SVOJU ULOGU! (VIDEO)

Nemanji je bilo pomalo neprijatno zbog ovog pitanja, ali se nije ustručavao da kaže kako se zaista osećao. Njegovu reakciju možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'