AKTUELNO

Još jedna nobična situacija.

Gledaoci najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" na društvenim mrežama često objavljuju kratke i šaljive video-priloge u kojima su glavni akteri upravo zadrugari. Stanari Bele kuće nekada imaju i priliku da pogledaju ove priloge, koji im uvek izmame osmeh na lice.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je bilo i danas kada je u "Zadruzi" pušten smešan i kreativan snimak u kome je Gordana Džehverović bila glavna tema. Naime jedan krosnik Instagrama Gocine replike iz svađe sa ćerkom Teodorom spojio je sa scenom iz crtanog filma.

Ukućani su sve to videli, ali nisu smeli da reaguju jer je ovaj prilog bio deo zadatka "Neobične pojave". Podsetimo, zadrugari moraju da ignorišu sve čudne situacije koje se dešavaju u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

Ne pada sneg da pokrije breg, nego da svaka zverka pokaže svoj trag! I ne bacaj bisere pred svinje, jer svinje ne znaju šta su biseri! Znači to su dve definicije koje me vode kroz život! - bile su reči Gordane Džehverović koje su upotrebljene u ovom klipu.

Foto: RTV Pink

Pored ovog video-priloga koji je pušten danas je ukućane sa ekipom emisije "Premijera" u društvu novinara Nemanje Vujičića posetila Milica Pavlović, nešto kasnije stigla je i baka Kata sa novinama, a u Belu kuću u toku sastanka ušao je i bivši zadrugar Miroslav Đorđević.

S. K.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'