AKTUELNO

Ovaj odgovor niko nije očekivao.

Zbog gostovanja Marije Kulić i Draginje Radanović u emisiji kod voditeljke Katarine Nikolić nastala je totalna pometnja, a njih dve su u par navrata bile u žešćem verbalnom sukobu.

Voditeljka je pomenula rođendnan njene snajke Kristine Kockar, pa ju je upitala da li će i ona kao njena svekrva na adresu Bele kuće poslati neki poklon, a ona je na to imala konkretan odgovor.

Foto: Privatna arhiva

Tortu ću ja da joj pošaljem - rekla je Draginja ironično i dodala - Andrijina mama će joj poslati tortu. Ja sam joj i posle svadbe poslala tortu. Ona je svoj rođendan uvek slavila kod mame, a Sloba nikad nije slavio rođendan.

O zadrugarki Kiji se dugo komentarisalo u studiju, a Draginja je odlučila da reši sve nedoumice u vezi sa njenim ponašanjem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nemam pravo da komentarišem ničije dete, ali mi se nismo čuli. Ona nas blati i pljuje nas, a nema razloga za to. To je stiglo do moje sestre u Češkoj kod koje je ona bila po mesec dana. Ona njemu traži da klekne, da li je to normalno? Ovo je toliko meni izveštačeno, to nema pojma o životu - dodala je Draginja.

O čemu su u tom trenutku Marija i Draginja razgovarale sa voditeljkom pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Draginja Radanović

'