AKTUELNO

Zorica nije mogla, a da ne prokomentariše ovakav ispad.

Zadrugarka koja je u toku noći pravila potresne scene svim ukućanima je ubedljivo Luna Đogani koja je u sobi bacala sve po podu, a obezbeđenje je odmah odreagovalo, jer ni takmičari koji su se našli tu u tom trenutku nisu mogli da je smire.

Foto: Printscreen Youtube

Luna je doživela napad besa i panike kada je čula da njen sada već bivši dečko Slobodan Radanović u toku žurke peva pesme koje samo za njih naručuje njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar. Njena želja bila je da otpeva - Greškom isprošena, što je ukućanin pevušio u proteklih nekoliko dana.

Scena je bila toliko potresna da su pojedini takmičari i posle prve jutarnje kafe još uvek bili pod utiskom, pa su započeli razgovor o njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona ne može da trpi poniženje, a sad joj došlo iz du*eta u glavu. Sve je to kako mama kaže, koji je to debilizam i koje prazne priče. To nije mesec dana nego devet meseci! Ona ovakve scene pravi tri puta nedeljno! - rekla je Zorica.
Ona je klinka ljudi, ima 22 godine... - rekao je Bora.
Ne se*i Boro, majke ti. Ona je premazana svim bojama, nemoj me za*ebavati! - dodala je Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

Kakva klinka, ja sam sa 21 rodila! - rekla je Goca.

Ukućani su detaljno komentarisali njeno agresivno ponašanje kao i zbog čega je takav ispad prouzrokovan, a to možete pogledati u video - klipu koji se nalazi ispod teksta.

K.Ristić

#Bora Santana

#Gordana Džehverović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'