AKTUELNO

Bora je želeo da proveri da li i Ana gaji neke emocije prema njemu.

Ana Korać je u toku dana posetila Drvo mudrosti jer je želela da mu oda jednu veliku tajnu za koju niko nije znao. Ona mu je priznala da joj je Bora Santana rekao kako je zaljubljen u nju i da gaji iskrena osećanja prema njoj.

Međutim, kamere su zabeležile da se nakon povratka iz rajskog vrta direktno obratila Bori i šaputala mu nešto što se nije moglo najbolje čuti.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvce je posumnjalo da ga je Ana slagala za informaciju koju mu je priznala, pa je odmah pozvalo Boru kako bi ga upitalo šta mu je ukućanka prenela.

Rekla je da ti je rekla da sam zaljubljen u nju. Ja to nikad nisam rekao, ali ona je provalila da mi se dopada, možda je zaključila sama. Zašto me to pitaš? - rekao je Bora.
Samo da vidim da li me poštuješ. Da li ćeš nešto preduzeti povodom Ane? - reklo je Drvcee.

Iako je priznao da on to nije izjavio, u njemu se ipak rodila nada da Ana možda potajno oseća nešto prema njemu, pa je za Drvce imao jedan fantastičan predlog.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da je muvam i to? Pa neću, iskreno 5-6 meseci ništa nisam radio, nisam ja za to. Ja razmišljam o drugim curama i o drugim stvarima. Idem prirodnim putem, šta se desi-desi se. Ona je rekla da sam joj simpatičan, zato sam i počeo da treniram. Ne zbog nje, nego eto, da izgledam malo bolje. Nije ona zaljubljena u mene, ali sam joj simpatičan. Ja mogu radi šoua da probam, ali od toga imam fobiju i stresove, znaš i sam. Nego, misliš li ti da ja imam neke šanse kod nje? Ako hoćeš da ovo bude između nas, imam ideju. Da probam ja nju da šarmiram? Kao ja je muvam, čisto da vidiš kako bih ja to uradio da je ona devojka iz mojih snova. Biću tu, neću se odvajati od nje. Videćete vi ko je Bora Santana, napraviću šou - rekao je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dogovor između Drveta mudrosti i Bore je pao, a šta je još ovaj zadrugar ispričao i predložio pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Bora Santana

'