AKTUELNO

Nije ih štedela.

U okviru segmenta programa "Zadrugari pitaju zadrugare" bivši ukućani postavljali su pitanja trenutnim stanarima. Posle pitanja koje je Anđela Veštica imala za bivšeg dečka Nemanju Đerića Đeksona i za Kristinu Kockar, obratila se i njenoj drugarici i reperovoj bivšoj devojci Mini Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje za Minu, kada misli da prestane da se blamira i da trči oko nosatog? - pitala je Anđela.

Kada je rekla "nosatog", Anđela je mislila na Đerića, kome nije bilo drago zbog reči koje je o njemu izgovorila ova bivša zadrugarka. Zbog svega toga Nemanja je nakon Mininog odgovora imao i više nego ironičan komentar upućen Anđeli Veštici.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa kada ću prestati? Evo prestala sam, već dva dana pokušavam da se isključim skroz i sklanjam se od nekih stvari. Sve je kul, tako da stvarno nemam ništa protiv njega. Ne želim da dozvolim po stoti put da pravim neke gluposti i ispadam debil - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nadam da je bila iskrena. Stvarno se nadam. Ja sam Minu gotivio jedan perion, ona je stavno gotivica za bleju, ali od kada je Toma otišao ona je počela da glumi nekog psihopatu. Što se tiče Anđele, vidim da je ne zanimam i drago mi je što se ne bavi mnome - ironičan je bio Đekson.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Mina Vrbaški sinoć je u toku pitanja novinara počela da plače zbog Nemanje Đerića Đeksona, a tešila ju je Kristina Kockar dok je lila suze u Rajskom vrtu. U donjem video-prilogu pogledajte kako je izgledao trenutak kada je Anđela Veštica postavila pitanje Mini Vrbaški.

Autor: S. K.

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

'