AKTUELNO

Odlična razonoda.

Veliki šef je stanarima Bele kuće tokom dana poslao pismo i obradovao ih novim izazovom u kojem su se prethodnih puta pokazali odlično. Naime, njihov zadatak je bio da reše zagonetke koje će ih dovesti do rešenja i otvaranja vrata kazina u kojem se igra i rešava.

Dragi zadrugari, vreme je za još jedno zadrugarsko takmičenje u rešavanju zagonetki. Pre svega će te se podeliti u četiri grupe, tri grupe će Kapiten će imati po sedam takmičara, a jedna osam. Vođa će izvlačiti papiriće sa imenima i tako ćete napraviti grupe. Pre svega morate odabrati kapitena i on će voditi i organizovati igru, ali je danas važan timski rad. Odmah nakon čitanja pisma grupa jedan će otići u kazino koji je tematski pripremljen za igru. Na vama je da rešavanjem zagonetki i rebusa, pronalaženjem šifri i ključeva, dođete do rešenja, odnosno do pisma Velikog šefa koji otključava vrata kazina. Na članovima grupe je da rešavanjem jednog po jednog problema stignu do pisma Velikog šefa i znače otvaranje vrata. Uspešnija je ona grupa koja pre dođe do rešenja. Svaka grupa će imati mogućnost za tri pomoći, ali svaka pomoć smanjuje po minut vašeg vremena - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga je Marko Miljković, kao ovonedeljni vođa izvlačio papiriće sa imenima kako bi se oformile grupe. Po završetku, jedna po jedna grupa se uputila put kazina kako bi rešili izazov.

Prva grupa su: Bora, Luna, Teodora, Vojke, Maca, Miki, Andrijana, Druga grupa: Lepi Mića, Bane, Sanja, Mina, Đekson, Zorica, Sloba Treća grupa: Matora, Anđelo, Tanja, Žuti, Gordana, Viktorija i Sara Četvrta grupa: Ana, Marko, Nadežda, Duško, Miljana, Marija Ana, Filip, Milan - završio je Marko.

Foto: Printscreen Youtube

Svi zadrugari su se maksimalno posvetili zadatku, ali prve tri grupe nisu bili srećne ruke, pa za predviđeno vreme nisu uspeli da reše zagonetku do kraja.

Foto: Printscreen Youtube

Četvrta ekipa čiji je vođa bio Marko Miljković se najbolje snašla u ovoj igri i došla do pobede, odnosno pisma koji otvara vrata kazina.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: SLOBA SE PRAVIO MRTAV! Luna ga ljubila po licu, on je IGNORISAO kao nikad do sad! Evo šta mu je rekla (VIDEO)

Kako su se ukućani snašli u ovoj igri, možete pogledati u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'